Søg i denne blog

mandag den 30. juli 2012

Lidt af hvert

Jeg har så travlt for tiden -
Fredag - zoo med familie
Det er kun halvdelen af dem, der var med :-)

De par høns her var også med og de hyggede :-)
Laura fodrer Nana med frugt

Der var rigtig dejligt vejr, men det betød at dyrene var dovne, så der var ikke meget gang i den. Den nye rovdyr-anlæg er rigtig flot, men der var kun en enkelt tiger at se endnu og så lå der en løve i det aller fjerneste hjørne.
Vi havde, som det ses mad med, og vi var der fra kl. 10 til 16.15, så vi fik set noget :-)

Lørdag skulle vi til aftensmad hos gode venner, så jeg lavede varm syltet agurkesalat, som jeg kom i et glas og satte en snor og etiket på, og jeg fik hæklet et låg til glas og satte på et glas jordbærmarmelade - så var der værtindegave og dagen var gået :-)   Det var en hyggelig aften.

Søndag skulle Staun op og køre Laura, svigerdatteren og hendes mor til toget, for Laura's Bedste skulle over til dronningen og sige tak for fortjenstmedaljen, som hun fik til sit 40 års jubilæum - der var en fætter og kusine mere med og de skulle rigtig på Københavner tur og sove på hotel :-)

Majbrit og børnene var her hele søndagen og svigersønnen, min svigerinden, svogeren og niecen kom til aftensmad - så der blev bagt og kokkereret.
De blev budt på rejecoctail, en gammel klassisker her i huset, som jeg ikke har lavet længe - den består selvfølgelig af rejer, som blandes med ærter og skivede bananer og så laves der en dressing af cremefraiche, evt. en klat mayo, 2 spsk. mangochutney, et drys salt, et par tsk. sherry e.lign. evt lidt revet muskatnød.
Så var der højrebssteg med rødvinssauce, nye kartofler og en blandet salat.
Til dessert is og "kager" - det er isvafler :-)
Majbrit bagte cupcakes med gulerødder, som vi fik til kaffen med hvid frosting, hun siger undlad mælken i frostingen, for den gør det tynd. De blev pyntet med fint revet gulerod på toppen - de var ret gode

I dag har jeg lagt på den lade side, rydddet lidt op, hæklet vimpler og været ude og måle op, hvor mange jeg egentlig skal bruge - hu ha - det er mange!

Da jeg besøgte Hanne, spurgte hun, hvad jeg skulle bruge vimplerne til efter barnedåben - jeg havde ikke tænkt over, hvad de ellers skulle bruges til, men hun foreslog, jeg syede dem sammen til noget, så nu drønner der billeder af tæpper og puder i grønne nuancer gennem mit hovede :-)


5 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig tur I har været på. Der er nu ikke noget så godt som at være sammen med dem man holder allermest af.
  Kh hanne

  SvarSlet
 2. Skøn familie tur , kan godt forstå du bliver helt svedt med alle de vimpler, og allerede næsten er i gang med at sy dem sammen til tæpper

  SvarSlet
 3. Det er nu altid hyggeligt med sådan en tur i zoo.
  Jeg er spændt på at se, hvad du finder på med alle de vimpler :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Jeg elsker at være i zoo(:
  Synes, det er så hyggeligt.

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort på 250kr(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/07/give-away-nr-7_22.html

  SvarSlet
 5. Jeres ZOO-udflugt oser jo ligefrem af hygge! Jeg har tænkt på, om I bor meget tæt ved hinanden i familien??? Under alle omstændigheder, er I utroligt gode til at ses! Nå... det kan nu forresten også godt være, at jeg er undtagelsen i min egen familie...???

  Jeg tror det er over 20 år siden jeg sidst var i Aalborg-zoo, jeg må hellere snart på en lille udflugt "up north", for at kigge på alle de fornyelser!!!

  Kram <3<3<3

  SvarSlet