Søg i denne blog

onsdag den 4. juli 2012

Hvad byder man uventede gæsterGemalen bød Hr Tudse et ophold i drivhuset,
så nu må vi se, om han synes om det.

Uha - det er ikke nemt at se det på billedet, men han er godt nok stor og grim - så jeg vil nu se mig godt om, når jeg går ind i drivhuset fremover :-)

6 kommentarer:

 1. Ja, for du skulle jo nødigt træde på ham :-)

  Hvor er det dejligt, at I bare kan høste agurker og jordbær. Alt sådan noget er noget af det jeg savner heroppe.

  SvarSlet
 2. Sådan en stor, grim tudse kan være meget hyggelig, men jeg bliver altid så afsindigt forskrækket, når jeg i aftenskumringen pludselig ser en sidde lige præcis der, hvor jeg skulle træde ... Næh, så er jeg - som det fremgår af min seneste indlæg - mere bange for slanger.

  Synd for barnebarnet, at hun ikke selv kan røre ved jordbærplanterne. Det er ellers halvdelen af fornøjelsen selv at finde jordbærrene og så spise dem direkte fra planten.

  SvarSlet
 3. Den anden dag havde jeg også en ordentlig kleppert af en skruptudse inde i kælderen...Jeg smed nu en gulvklud over dem og bar den udenfor i kluden...Jeg bød den ikke indenfor...

  SvarSlet
 4. Før i tiden havde vi rigtigt mange tudser i haven, især mellem rabarberne og jordbærrene, men det er længe siden de forsvandt, og de kom aldrig ind :-)
  Når Lauras hud ikke kan tåle de røde bær, så undrer jeg mig over, at hun kan tåle at spise dem? Det er selvfølgelig dejligt, at hun kan det. Jeg er selv mor til et allergisk barn, (voksen søn) Hvis det var omvendt, at hun godt kunne røre dem, men ikke spise dem, så gav det mig mere mening.

  SvarSlet
 5. Pia - jeg undres også, da vi første gang oplevede, at Laura ikke kunne tåle at røre ved tomater, men godt kunne spise dem, så kom jordbær og forleden snakkede hun om melon. Laura er allergisk over for f.eks. hunde og hun har eksem og en meget meget tør hud. Jeg har læst, at det er fordi hendes hud er så sart, at hun kommer til at klø og kan få udslet om munden, men det betyder ikke, at hun ikke kan tåle at spise frugten, derfor fandt vi ud af at bruge en gaffel.
  Min datter er allergiker og hun kommer til at klø i mund og hals, når hun spiser f.eks grønne æbler, og jeg har en gang været ved at forgive hende med friske grønne bønner, da kunne hun næsten ikke trække vejret.

  SvarSlet
 6. Skøn fætter han hr. Tudse, jeg synes det er facinerende skabninger ;o)

  SvarSlet