Søg i denne blog

onsdag den 13. juni 2012

Så er der 3 børnebørn

Som jeg skrev i søndags, så blev det nogle travle dage.

Datteren og svigersønnen tog på hospitalet mandag morgen, og da man havde konstanteret at babyen var på plads, så blev fødslen sat igang. Det var 2 uger før termin, så det tog noget tid at få ordentlig gang i veerne - men det lykkedes, og igår formiddag kom der er dejlig lille dreng på 3440 gr og 53 cm til verden.
Alt gik godt og de blev sendt hjem igen sidst på eftermiddagen igår :-)

Nana er altså blevet storsøster mens hun har været på ferie hos mormor - hun har sovet her i 3 nætter - så længe har hun aldrig før været hjemmefra mor og far - så gensynsglæden var stor for begge parter i dag :-)

Nana tog pænt mod "lillemor" - hun kan ikke sige lillebror

Og hun skulle selvfølgelig også have en gave i dagens anledning, så jeg havde købt en babyborn drengedukke til hende
Det var vist noget, der kunne bruges, den skulle i alle tilfælde med ud og sove til middag :-)

Det har været rigtig dejligt at have Nana i de her dage, selv om man er på det meste af tiden, hun var dog i dagpleje, så der skal ikke klages, men det er altså hårdt at blive mormor, når man ved fødslen er igang og det så trækker ud.
Men det er jo ren lykke, når man så sidder der med sådan en lille velskabt dreng :-)

Ja, jeg er så kulret i mit hovede, at jeg ikke engang fik taget billede af den kasket, jeg har hæklet i 2 eksemplarer - den var i Hendes Verden i sidste eller var det forrige uge - men jeg kunne ikke li', når den blev hæklet med en stor størrelse hæklenål, så jeg tog en mindre og vidste selvfølgelig godt, at kasketten så vil blive mindre - jeg hæklede først en str. 3 mdr - den blev til dukken, men det bliver str. 12 mdr. hvis også, så nu går jeg ombord med at lave en endnu størrer - de er i brune og råhvide striber, og jeg synes, de er rigtig søde, så jeg må se, om ikke jeg kan få et billede af dem inden længe - den næste skal forsøges i en petrolium og råhvid :-)

10 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, kæmpe stort tillykke med den lille mand ...
  Hvor er hun heldig den lille Nana nu er hun jo pludselig blevet en stor pige der selv kan passe den lille babyborn dreng ,,,,

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - Nana er rigtig glad både for "lillemor" og babyborn :-)

   Slet
 2. Tillykke med den lille fyr...dejligt når alt gik godt og at han er velskabt... Har godt hørt at man bliver helt kulret af at blive mormor...Vi var jo lidt længe om at få børn og mine piger er også lidt længe om at få det der med kærester og den slags "på plads" så der er vist ikke chancer for at jeg bliver mormor foreløblig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak Kirsten - ja man bliver helt kulret af de børnebørn - min datter var også længe om at komme i gang, men lige pludselig så dukkede den rette mand op og så skete der noget. Der kan pludselig ske noget, når den rette mand dukker op, min datter var også længe om at finde den rette mand, hun var 29 år og nu 5 år efter er hun gift og har 2 børn :-)

   Slet
 3. Tillykke med det nyeste skud på stammen :-)
  Bortset fra et par børnebørn med pels (læs hunde) så har jeg den bedsteforældretitlen tilgode, selvom børnene er 29 og 34. De prioriterer anderledes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia - glæd dig, det kan komme pludselig med de børnebørn - vores datter prioriterede også anderledes indtil hun mødte den rette mand, da var hun 29 og nu er hun 34, flyttet fra Kbh. til Hobro, gift og 2 små børn :-)

   Slet
 4. Tillykke med "lillemor". Nyfødte babyer....uh de er så bløde og dufter så godt :-)

  Knus fra Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene - det er så dejlig med sådanne små babyer - sjovt at se et selskab, når der kommer sådan et lille bitte menneske ind ad døren, alle kvinderne uanset alder står på nakken af hinanden :-)

   Slet
 5. Tillykke med den lille gut. Dejligt det gik så fint :o) Vores Asta fik også en Babyborn i storesøstergave da Tvebakken kom, den er en hitter :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - babyborn har gjort lykke og Nana er også rigtig glad for sin "lillemor" :-)

   Slet