Søg i denne blog

søndag den 19. februar 2012

Cordon Bleu og mormorsalat

Igår havde jeg gang i disse kogebøger


Jeg skulle langt om længe servere Cordon Bleu for svogeren og svigerinden. Ja, jeg har skyldt siden vi var på sommerferie, fordi svogeren boede her og passede hus og dyr, mens vi spiste hans ynglingsspise i Østrig. De skulle have været her for 14 dage siden, men da blev jeg syg - men nu lykkedes det altså.

Menuen så sådan ud
Cordon Bleu med
ovnstegte kartoffelskiver
mormorsalat af
iceberg, appelsinfiletter,pinjekerner og
mormordressing
tzatiki

Pære Belle Helene

Kaffe og skumkage


Det blev vist rimelig vellykket. Jeg huskede lige et billede af cordon bleuen, da anden omgang skulle serveres
Det var altså de små, der var tilbage :-)


Jég skal love for, at et ganske almindelig icebergsalat kan få ben at gå på, når der lige kommer sådan en dressing på, bestående af lidt fløde pisket med appelsinsaft , sukker og salt :-)

Selvfølgelig er det dejligt, når ens mad er vellykket, men hovedsagen er, at vi havde en hyggelig aften.

Jeg vil så gerne fjerne det der halløj, der skal skrives for at bevise, man ikke er en robot, når der lægges en kommentar - men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvor jeg gør det, jeg har set en blogger beskrive det, men jeg kan ikke finde det  -  det er som om, at mine indstillinger ikke ser ud, som de gjorde tidligere - kan nogen hjælpe ?

4 kommentarer:

 1. sikke et fest måltid,dejligt når det lykkedes ,,,
  Jeg vil forsøge at hjælpe dig, ved at gi den opskrift videre som jeg benyttede for at få fjernet det besvær vi har med robot- skriften, den kommer her : bare gå stille og roligt frem...

  Heidi sagde ...
  Prøv at gå på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg Gammel blogger-grænseflade - gå ind under indstillinger - vælg kommentarer - gå 10 funktioner ned til :
  Vis ordbekræftelse for kommentarer?
  Ja Nej
  Vælg nej og gem.
  Bagefter kan du vælge den nye grænsefalde igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' - det er nu gjort, så håber jeg, at det virker :-)

   Slet
 2. Hvor ser det lækkert ud...gordon bleu er en af mine mange livretter (hmm alt mad lige med undtagelse af kokos er vist mine livretter)...Ja, det der robot halløj er ret irriterende.Jeg fjernede mit for lang tid siden og jeg har ikke særlig mange spamkommentarer, højst et par stykker om måneden og dem kan man selv gå ind ind og slette en gang i mellem ved at gå ind i Design og ude i venstre side klikke på kommentarer og derefter kilkke på spam...så vil de kommentarer som Blogger har registreret som spam komme frem og så kan man bare slette dem...som sagt har jeg ikke oplevet at der nogensinde var særlig mange men jeg sletter dem ca en gang om måneden hvis der er nogen...God aften til dig...

  SvarSlet
 3. Og det virker ...man skal ikke bevise man er en robot :-)

  SvarSlet