Søg i denne blog

mandag den 30. januar 2012

Dagen i dag

Ja, det er en af de dage, vi bør nyde, men som bestemt ikke er af de nemme.

Sønnen har fødseldag i dag.
Vi fejrede ham igår og havde en dejlig dag. I dag, skal vi så sende ham afsted til Afghanistan.

Han er konstabel og arbejder til hverdag som mekaniker på kassernen i Skive - et job, som han trives med, men der følger så lige de her udsendelser med, som vi pårørerende har svært ved at vænne os til. Denne gang forstår Laura, at han skal afsted og vi skal være med til, at denne tid kommer til at fungere optimalt for hende og vores svigerdatter.

Det er 5. gang, han skal udsendes, men første gang til Afghanistan - jeg er glad for, at han har været ude før, at vi kender turen -  vi ved, der kommer en hverdag, som kommer til at fungere og lige pludselig, så er det forår og han er hjemme igen.
Jeg synes Forsvaret gør en god indsats for at forberede os pårørende til udsendelsen og holde os orinteret undervejs, og han er "kun" afsted 3 mdr. af gangen, og hans job er at reparere køretøjer inde i lejeren - så vi skal slet ikke beklage os.
2 kommentarer:

 1. Jeg vil ønske din søn en god tur til Afghanistan, Vores svigersøns brod er der nede lige nu, han kommer også fra Skive kasserne,han var hjemme på juleferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha'.
   Er svigersønnens bror også mekaniker?
   Dem er der jo nogle stykker af i Skive, men der er jo også andre soldater i Skive:-)
   Peter kommer ikke hjem på ferie, når han "kun" er der i 3 mdr..

   Slet