Søg i denne blog

tirsdag den 1. november 2011

Hvad mon der egentlig findes i mine gemmer

I dag skulle jeg lige finde noget kantebånd, og hvad dukker op midt i alt mit rod - et par påbegyndte nisser!!!!
Ja, da jeg havde kigget på de her ben og begyndende kroppe, begyndte det at dæmre for mig - opskriften, den måtte også findes, så jeg fandt lige nogle gamle julehæfter og også posen med garn til de her nisser - så nu er det bare at finde ud af, hvor i opskriften jeg er - men, men. Jeg fandt sørme også opskrifter på hæklede nisser og det kribler for at gå i gang med dem.

Hvad det ender med, det ved jeg ikke - nu skal der  nemlig til at prioriteres, for jeg har jo også garn til en cirkeline-kjole til at ligge.
Og det jeg egentlig skulle finde var kantebånd til nogle jule-dækkeservietter, som jeg syede til min svigerdatter for nogle år siden, men nu har de i 2 år ligget og ventet på, at jeg fik mig taget sammen til den reperation - sammen med kantebåndet fandt jeg to andre juledækkeservietter, som næsten var færdige og jeg fandt også nogle stofstykker, som var klippet ud -

 åh ja, engang havde jeg altid gang i den slags, men i mange år har det altså ligget stille - nu er lysten der igen og jeg har altså ting og sager i gemmerne, der kan gåes i gang med :-)

2 kommentarer:

 1. Du har da rigeligt at gå i gengæld med.
  Jeg synes, at når man finder sådan noget halvt-færdigt/halvt-igang frem, så vælter det frem med minder fra sidst man sad med det.
  Meget hyggeligt.
  Lene

  SvarSlet
 2. hvor er det dejligt at se alle de nisse tillæg. Jeg har også haft alle mine fremme idag.....julestemningen er ved at komme snigende

  SvarSlet