Søg i denne blog

tirsdag den 29. november 2011

Blogger i en juletid


Det er første år, jeg blogger her ved juletid.
Jeg bruger meget tid på at kigge rundt på forskellige bloggere og er dybt imponeret over, hvad der laves og hvor meget man når.
Jeg er så glad for, at jeg fandt "Blog-landet" - der er utrolig mange flotte sider og der laves så mange kreative ting rundt omkring, som jeg inspireres af.

Jeg har nu også 10 faste læsere - Velkommen til jer, det er dejligt at se, nogen gerne vil læse med på bloggen her, og jeg håber også, at jeg kan blive så god, at jeg kan bidrage til inspiration hos andrer.
Øvelse gør jo som sagt mester.

Jeg øver endnu i at huske at tage billeder af ting, som jeg vil skrive om.
Jeg har aldrig været flittig med kameraet, men jeg mærker nu, at det faktisk er rigtig godt til at fokusere på tiden lige her og nu - at stoppe op, tænke over det smukke og glædes over det, jeg har og det, jeg når at lave.


Jeg er såmænd ikke nået så langt med juleriet endnu, udover at vi har fået lys i vinduerne og i haven, så har jeg i år valgt denne løsning til advent
Juleblomsten fik jeg forleden, da vi havde gæster og stagen købte jeg, da jeg var til udsalg hos Rikki Tikki :-)
Men men - det kommer - i morgen har gemalen fri, og så skal der hænges julepynt op, for Laura kommer og holder weekend hos os.

1 kommentar:

  1. Det er pudsigt at du skriver,det med billederne og stoppe op og kigge sig omkring. Lige præcis det talte jeg med Betina Holst, da jeg mødte hende en dag....man er mere opmærksom.

    Lene

    SvarSlet