Søg i denne blog

tirsdag den 23. august 2011

Hård start

Jeg må hellere starte dette indlæg med noget sjovt, inden I skal igennem min elendighed, så I får lige denne "lagkage" at se. Det er et billede fra vores tur i blomsterparken i Holland, det er noget uld, der er snoet og agere flødeskum.

Så er jeg igang med 2. uge på forløbet "ny vej fra stress til trivsel". Det har været rigtig hårdt at komme igang - mest fysisk, men det påvirker også psyken.
Mine knæ vil slet ikke være med, og jeg synes, der motionsmæssig blev lagt hårdt ud. Jeg måtte sige fra på en konditionstest, tog del i noget boldspil og forsøgte at stå rimelig rolig og slå til en bold i badminton, men det gik galt, jeg kom ud i en stilling med venstre ben, som gjorde knæet endnu dårligere.
Underviserne er meget søde, og fysioterapeuten har nu lavet et program med nogle øvelser, jeg kan bruge herhjemme dagligt, og i dag er jeg introduceret til motionscenteret, hvor jeg fremover må være, når de andre laver motion, som jeg ikke kan deltage i - så det bliver tit - men det gør heller ikke noget, for det vil jeg gerne.
Alt det nye har betydet, at jeg har været rigtig meget træt og der foregår ikke mange kreative ting her - ligesom jeg ikke kommer ud i min have, for det kan mine knæ slet ikke klare lige nu.
Det kommer til at lyde ret negativt, det er også, sagt på godt jysk, rigtig træls med de knæ, men men jeg har ikke mistet modet.
Jeg har tænkt mig at kæmpe for mine knæ, og det gøres formodentlig bedst ved at komme af med en hel masse overflødige kilo - så den næste tid bliver mit overskud brugt på at få kørt mine gode kostvaner på skinner igen. Det kniber nemlig lidt, bl.a fordi vi skal finde ud af, hvordan vi skal spise varm mad fremover - det har vi gjort om middagen den sidste halve år p.gr. af Staun's arbejdstider, men det er ikke muligt hver dag længere, hvilket har betydet, at der har været en del koks i mine måltider den sidste uges tid.
Men det finder vi en løsning på, for en ting er sikkert, jeg vil gøre, hvad jeg kan, for at aflaste mine knæ, så jeg igen kan bevæge mig frit rundt og tage del i div. aktiviteter.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar