Søg i denne blog

lørdag den 2. juli 2011

Min første faste læser

Hvor dejligt at opdage, at jeg har fået en fast læser - det forpligter, jeg må til at skrive noget mere på bloggen.
Som jeg fortalte sidt, så er jeg igang med at hækle en trøje til barnebarnet på 1 år - hold da op, jeg har fornøjelse af det garn, nu piller jeg det første ærmegab op for 3. gang!
Jeg fandt heldigvis ud af, at der var andre end mig, der har haft problemer med ærmet - som jeg læser opskriften, så ender ærmevidden ved håndleddet på 7½ cm, godt nok er Nana lille, men så lille er hun heller ikke :-)
Så igår målte jeg på Nana - har nogen måske prøvet at måle på en nysgerrig 1- årig, som hele tiden vil have centimetermålet -  det lykkedes, så nu prøver jeg simpelthen at begive mig ud i mine egne mål.
Sådan her skal trøjen gerne ende med at se ud

Hvor er det altså et kedeligt sommervejr vi har - haven trænger til en omgang, men der er ikke meget sjov ved at gå derude i det her vejr.
Staun arbejder i dag, så jeg har en dag for mig selv, som jeg vil nyde herinde med mit hækleri og hvad jeg nu ellers må finde på.

3 kommentarer:

 1. Sikke en god og flot blog du har lavet. Jeg har oprettet mig som læser og fået et billede på min nye google profil, Og alt dette på under et kvarter. Jeg klapper lige mig selv på skulderen. *GRINER* Men google fungerer sådan at JEG fattter det. Min Browser er også googles, Crome. Og mit foto sider er også, Pikasa og så gmail og de fungere godt indbyrdes.
  SÅ de rene lovord til google..
  Jeg kan næsten se du er kommet igang via et håndarbejds site.... Du blogger en del om det. Jeg er med i et site der hedder Kreativsiden....nå ja det ved du...

  SvarSlet
 2. Det er en sød model du har valgt at hækle, håber det vil lykkes for dig. Jeg glæder mig til at følge dig her på bloggen,og du har ret i, at det er sjovere at skrive, når der nogen derude.

  SvarSlet
 3. Tak for jeres søde kommentarer :-)

  SvarSlet