Søg i denne blog

torsdag den 24. marts 2011

Mit første indlæg på min blog

Mit første indlæg i min blog - spændende, om jeg kan få den til at se ud, som jeg gerne vil - jeg skal jo lige finde ud af det.
Det er ikke længe siden, at jeg fandt ud af, hvor mange Bloggere, der faktisk findes og hvor meget inspiration, man kan hente på disse. Jeg er dagligt inde og læse i Blogs og vil gerne selv være en del af Blog-livet - så må tiden vise, om jeg har noget at byde ind med.
Jeg skal til at finde ud af at tage billeder og få lagt ind på min blog og det blvier helt sikkert et projekt, der vil tage tid for mig.
Jeg vil skrive om mine oplevelser i hverdagen, hvilke mad jeg laver, hvilke håndarbejder jeg har gang i og hvordan det skrider frem og jeg vil som sagt også gerne vise dem.
Jeg håber, der vil være mange, der vil lægge en kommentar til mine indlæg og jeg kan få en flok faste læsere af min blog.

2 kommentarer:

 1. Velkommen til blogland. Husk, den nemmeste måde at blive set på, er at kommentere på andres blogge :) Hav en dejlig dag.... min skrider LANGSOMT her på mit nye arbejde....

  SvarSlet
 2. Tusind tusind tak for dine søde og rosende ord på bloggen. Jeg bliver da et stort smil fra mundvig til mundvig. Dejligt at det glade hæklebudskab også bliver modtagt i blogland
  Skøn måde at starte dagen på.

  God lørdag.
  Karen

  SvarSlet