tag:blogger.com,1999:blog-7807973451735695588.post5817992972126722256..comments2023-12-31T12:06:32.719+01:00Comments on Livets gang på bakken: Tomater i drivhuset helt til november Randi B. Jensenhttp://www.blogger.com/profile/14942291582404921718noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7807973451735695588.post-89303574635329985452015-11-02T21:39:56.041+01:002015-11-02T21:39:56.041+01:00Pia jeg tror, jeg prøver at langtidsbage de grønne...Pia jeg tror, jeg prøver at langtidsbage de grønne cherrytomater og jeg havde da helt glemt din tomatkage - den må vi have prøvet 😊Randi B. Jensenhttps://www.blogger.com/profile/14942291582404921718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7807973451735695588.post-34601515398719025822015-11-02T20:02:26.013+01:002015-11-02T20:02:26.013+01:00Selvom du kom sent i gang med tomathøsten, har du ...Selvom du kom sent i gang med tomathøsten, har du Da fået meget ud af det alligevel. Drikker i tomatsaften, siden du sier kerner (og skræl) fra? <br />Fantastisk at kunne høste sine egne citroner. De ser vel nok store og fine ud. <br />Hjemmelavet remoulade har jeg ofte tænkt at prøve, men er ikke nået dertil endnu, og jeg har slet ikke tænkt at man kunne bruge grønne tomater til det, her er alle de grønne langtidsbagte grænne tomater allerede spisr, men der ligger stadig en tomatkage. Fryseren :-) <br />Spændende om du går i gang med remouladen, eller du holder dig til de traditionelle syltede tomater. Piahttps://www.blogger.com/profile/03237044262075586997noreply@blogger.com